Projectstoffering
Waarom nieuw meubileer kopen, vooraal in tijden van crisis? Vaak is het voordeliger om de oude, oorspronkelijk goede kwaliteit meubelen opnieuw te laten stofferen. Het is duurzaam en ecologisch verantwoord.

Wij zijn gespecialiseerd in het projectmatig bekleden van zitmeubelen. Van kantoorpand tot school, horeca ruimte of zorginstelling, van trein, tram of bus tot cruiseschip of vliegtuig - elke interieur van iedere openbaar gebouw kan door ons vast en vakkundig team gestoffeerd worden. Het betreft niet alleen zitmeubelen, maar ook vloeren, trappen, gordijnen en wandpanelen. Perfect om alles met elkaar qua kleur en structuur af te stemmen.
Wij beschikken over een grote opslag- en productieruimte, moderne computergestuurde naaimachines, snij- en stoffeerapparatuur. 

Materialen
Voor iedere ruimte hebben wij een geschikte oplossing en zeer ruime materiaalkeuze in stof, leer, kunstleer en vloerbedekking. Deze kenmerken zich in sterkte, design en hygiëne. Daarnaast zijn ze brandvertragend of Trevira CS.
Ook voor outdoor meubelen en kussens voor buiten kunt u bij ons terecht. Voor uw project hebben wij vuil- en waterafstotende stoffen en kunstleer in honderden kleuren en dessins. 100% kleurvast! Wenst u een geborduurde bedrijfslogo op uw stoelen? Geen probleem!

Als zeer ervaren stoffeerderij zijn wij voor het Nederlandse bedrijfsleven en voor maatschappelijke organisaties een toonaangevende partij.
Uw bent van harte welkom voor een vrijblijvende offerte!


Edge

IMG_1149 rij%20dartmore

bedrijfslogo bedrijfstoelen

kantoorstoffeering

vergaderruimte-stoffering

sept06 224projectstoffering

projectvloeren trapstoffering kopie