Enkele reacties van onze klanten:Wij hebben een bank laten bekleden en zijn er erg blij met de nieuwe bekleding en service van Atelier Contrast! Nogmaals bedankt voor een goed advies.
Mvg,
Fam. Hendrik
__________________

Bij deze willen we jullie heel erg bedanken voor het restaureren en stofferen van onze 2 fauteuils. We krijgen zoveel leuke complimenten en reacties. We zijn dan ook SUPER tevreden en raden jullie zeker aan! 
Top vakwerk!
Willem en Daan

_____________________

Beste, 
Vorige donderdag vond de levering plaats van onze meubelen in Heemstede. We willen u melden dat we zeer tevreden zijn over de geleverde stukken en vinden het resultaat in ons appartement echt mooi. Ook de twee personen die instonden voor de levering en plaatsing verdienen een dikke 10!. Zelden maakten wij zo een aangename en correcte samenwerking mee met een leverancier en zijn personeel.
 
Met vriendelijke groeten,
Ellen en Dirk Heuver 


___________________

Een hele mooie intereurzaak. Meubels en stoffen zagen er prachtig uit! Heb hier acht, heel mooi gestoffeerde eetkamerstoelen gekocht voor in mijn nieuwe woning.
Zeer bekwame en vriendelijke eigenaar. Ik ben ontzettend tevreden! Nogmaals dank voor jullie advies!
Mevr E. De Wit
___________________

Super tevreden over ons "nieuwe" lounge bank! Prachtig gestoffeerd en opgevuld! Dankzij jullie geheel in onze eigen stijl een origineel bank met persoonlijke details. De leuke reacties en complimenten blijven komen. Bedankt voor de prettige samenwerking en vlotte service!
Groet,
Gijs & Ellen
___________________
Ik ben zeer onder indruk van deze zaak. Top kwaliteit ! Klasse !... Goede, ambachtelijke bedrijf, mooie winkel en echte stoffeerders ! Ik hou van mooie spullen en ik ben zeer kritisch, als het om kwaliteit gaat..., maar deze mensen verdienen 10 pkt ! Zij hebben mijn nieuwe huis in Amsterdam ingericht. Helemaal naar mijn smaak ! Chic ! Prachtige gordijnen, kleuren, leren stoelen, zeer aparte bank op maat, behang e.d. Mijn familie en vrienden zijn heeeel enthousiast ! Als je geld wilt uitgeven, doe dat goed ! Aanbevolen.
Thijs, Amsterdam
____________________

Vandaag de prachtig gestoffeerde stoelen ontvangen, super! Ook de erbij gemaakte kussens zijn geweldig. Bedankt voor de goede service!
Groetjes, Rob
_____________________

Mensen van Atelier Contrast hebben onze bankstel en stoelen zeer vakkundig bekleden in leer. Peter weet echt alles over interieurstyling en interieurstoffeering. Een vakman in hart en nieren! De prijs was ook nog eens scherper dan bij andere aanbieders. Een geweldige collectie en service. Ook mijn ouders zijn zeer tevreden. Ze hadden bij firma Contrast een antieke fauteuil met zijde damaas laten stofferen. Top resultaat - een uniek exemplaar in huis!
Kortom: we zijn erg blij met onze nieuwe meubelen en het Atelier Contrast aan iedereen aanbevelen.

Emelie en Jan,
____________________

uitmuntende service! Nogmaals hartelijk dank! Ze hebben ook heerlijke koffie! ;-)
Sjoerd

____________________

Ik liet mijn kantoormeubelen en vloer onder handen nemen door atelier Contrast. Eindelijk heb ik een goede stoffeerder voor de juiste prijs en kwaliteit gevonden!
Ik ben heel tevreden klant! Prima ervaring! Nogmaals dank.
mevrouw van Wolferen

_____________________


Nogmaals heel erg bedankt voor de prachtige bank.
Groet, Saskia

Verstuurd vanaf mijn iPhone

____________________

Geachte Heer, Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van de uitgevoerde stofferingen. Ik heb dit ook aan uw vriendelijke medewerkers bij de levering gezegd. Het resultaat mag gezien worden ! Ik kan u alvast verzekeren dat ik uw naam aan iedereen die het wenst doorgeef en mocht u een streek-referentie nodig hebben, kan u op mij rekenen. Met vriendelijke groet,
Bert Veldema
_____________________

Geachte, Wij zijn bijzonder tevreden over onze op maat gemaakte fauteuil. We hebben nu ook besloten om onze 2 sofa’s te herstofferen met Bronco 1 leder.
Gabriel Harm

___________________

Januari 2009 hebben wij door Contrast Interior onze eettkamerstoelen laten bekleden, gordijnen laten maken en een antieke tafel laten opknappen. Wij zijn zeer onder de indruk van het vakmanschap en het meedenken in ons interieur. De eigenaar Peter weet met smaak en liefde voor zijn vak in een persoonlijk gesprek bij ons thuis het juiste sfeerbeeld neer te zetten. Hij voelt de mens goed aan in zijn smaak en biedt de juiste stoffencombinaties aan die helemaal aansluiten op de wens van de klant. De stoffen collectie is breed en luxe!! Absoluut ouderwetse service in een jong bedrijf!
Rob en Fia